Afbeelding

Lentewandeling in Musselkanaal

Algemeen

MUSSELKANAAL - ReumActief en Fysiotherapie Musselkanaal organiseren op zaterdag 18 maart een Lentewandeling in Musselkanaal.

De Lentewandeling is de eerste wandeling van het vier seizoenen wandelcircuit in de Drentse Monden en Kanaalstreek. De wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met fysieke of verstandelijke beperkingen. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 3, 5, 10 of 15 kilometer. Aan de 3 kilometer kunnen ook gebruikers van een rolstoel of rollator deelnemen en is gratis begeleiding toegestaan.

De routes van 5, 10 en 15 kilometer lopen gedeeltelijk langs de Semslinie, de kunstlijn op de grens van Groningen en Drenthe. De deelnemers aan de 3 kilometer blijven op paden die geschikt zijn voor rolstoelen en rollators. Afhankelijk van de afstand kan er tussen 9.30 en 11.00 uur gestart worden vanaf de kantine van tennisclub MTC aan de Nijverheidslaan. Inschrijven kan tot en met 14 maart via www.reumactief.info, na-inschrijving is mogelijk op de dag zelf vanaf 9.00 uur bij MTC. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro, inclusief consumptie na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 3 euro en zij worden na afloop op ranja getrakteerd. Bij na-inschrijving betalen volwassenen 6 euro en kinderen 3 euro. 

Nog drie wandelingen
De drie volgende wandelingen zijn de Zomerwandeling in Nieuw-Buinen (17 juni), de Herfstwandeling in Jipsingboertange (16 september) en de Winterwandeling in Valthermond (16 december). De deelnemers ontvangen na de eerste inschrijving een stempelkaart die na elke wandeling weer moet worden meegenomen. Bij deelname aan drie wandelingen ontvangen de deelnemers een leuke herinnering.

Wie meer informatie wil kan op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur contact opnemen met Anita Sanders via 06-25312009 of info@reumactief.info.