Plaats een Prikker in de krant!

Iets kopen of verkopen, hulp aanbieden of vragen? Te huur of te koop? (Bijna) alles kunt u kwijt in een Prikker in De Nieuwsbode. Particulieren die iets te koop aanbieden kunnen één keer per week een gratis Prikker plaatsen. Prikkers in andere rubrieken en bedrijfsmatige Prikkers dienen te worden betaald.

Stuur uw Prikker voor vrijdag 12.00 uur in, dan weet u zeker dat u op tijd bent voor de krant van de week daarop.
Vergeet niet ook uw telefoonnummer te noemen in uw tekst!

Betaalde Prikkers kosten voor de eerste drie regels in de krant (elk maximaal 24 karakters) € 3,75 exclusief 21% btw. Elke volgende regel kost € 0,75 exclusief btw.
(€ 4,54 / € 0,91 inclusief btw.).

De Nieuwsbode behoudt zich het recht voor uw inzending te wijzigen, in te korten of in zijn geheel te weigeren. Prikkers voor de rubriek Kennismaking zijn welkom, erotiek wordt niet geplaatst. Een gratis Prikker bestaat uit maximaal 4 krantenregels van elk maximaal 24 karakters. Mensen die een gratis Prikker willen opgeven moeten wonen in het verspreidingsgebied van De Nieuwsbode. Prikkers voor rommelmarktspullen, een zolderopruiming, hele inboedels, onroerend goed, auto's, caravans, etc. zijn niet gratis. Bij twijfel kunt u altijd vooraf even informeren of wij een Prikker al dan niet gratis opnemen.

Uw naam:

Straat + huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Kies een rubriek:

Tekst voor uw Prikker:

Opmerkingen (optioneel):