Afbeelding

Lentewandeling in Ter Apelkanaal

Algemeen

MUSSELKANAAL - ReumActief en Fysiotherapie Musselkanaal organiseren op zaterdag 19 maart een Lentewandeling in Ter Apelkanaal. 

De Lentewandeling is de eerste wandeling van het vier seizoenen wandelcircuit in de Drentse Monden en Kanaalstreek. De wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met fysieke of verstandelijke beperkingen. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 3, 5, 10 of 15 kilometer. Aan de 3 kilometer kunnen ook gebruikers van een rolstoel of rollator deelnemen en is gratis begeleiding toegestaan.

De routes van 5, 10 en 15 kilometer gaan gedeeltelijk of geheel door de gehuchten Slegge, Ter Wisch en Ter Haar. De deelnemers aan de 3 kilometer blijven op paden die geschikt zijn voor rolstoelen en rollators. Afhankelijk van de afstand kan er gestart worden vanaf De Palm tussen 9.00 en 13.00 uur. Inschrijven kan via www.reumactief.info, na-inschrijving is mogelijk op de dag zelf vanaf 9.00 uur in De Palm. Het inschrijfgeld voor alle afstanden bedraagt €5,-, inclusief consumptie na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar betalen €3,- en zij worden na afloop op ranja getrakteerd. Bij na-inschrijving betalen volwassenen €6,- en kinderen €3,-. 

Nog drie wandelingen
De drie volgende wandelingen zijn de Zomerwandeling op 18 juni in Stadskanaal, de Herfstwandeling op 17 september in Tweede Exloërmond en de Winterwandeling op 17 december in Nieuw-Buinen. De deelnemers ontvangen na de eerste inschrijving een stempelkaart die na elke wandeling weer moet worden meegenomen. Bij deelname aan drie van de vier wandelingen ontvangen de deelnemers een leuke herinnering.  

Wie meer informatie wil kan contact opnemen met Anita Sanders via 06-25312009 of info@reumactief.info.