Het Klooster Ter Apel kan ook met een smartphone mooi gefotografeerd worden. (foto: Biblionet Groningen/André Dümmer)
Het Klooster Ter Apel kan ook met een smartphone mooi gefotografeerd worden. (foto: Biblionet Groningen/André Dümmer)

Leer fotograferen met je smartphone

Algemeen

TER APEL - Op donderdag 13 oktober start in de Hesse Bibliotheek in Ter Apel een nieuwe cursus fotograferen met de smartphone met vakfotograaf André Dümmer. 

De cursus is bedoeld voor mensen die graag meer willen weten over het maken van mooie foto’s met hun smartphone. Een telefoon heeft iedereen bijna altijd wel bij zich en is makkelijk te gebruiken. Er kunnen schitterende foto’s worden gemaakt met de camera van een smartphone camera, als de gebruiker maar weet waar hij of zij op moet letten.

In deze cursus Smartphonefotografie verklapt fotograaf André Dümmer hoe de allermooiste foto’s gemaakt kunnen worden met de camera van een smartphone. In drie lessen ontdekken de deelnemers stap voor stap hoe ze gewone kiekjes kunnen omvormen tot sprekende foto’s. De lessen vinden op donderdag 13 en 20 oktober en 3 november van 18.30 tot 20.00 uur plaats in de Hesse Bibliotheek in Ter Apel. Les 1 en 3 zijn de theorielessen in de bibliotheek, tijdens les 2 gaan de deelnemers samen op pad. 

De kosten voor deze bijeenkomsten bedragen 65 euro, inclusief naslagwerk en de afdruk van een eigen foto die men na de bijeenkomsten meekrijgt naar huis om in te lijsten. Aanmelden kan via www.biblionetgroningen.nl.