Foto van cursusleider André Dümmer.
Foto van cursusleider André Dümmer.

Cursus foto’s maken met smartphone

Algemeen

TER APEL - Hoe maak je fraaie foto’s met je smartphone? Dat is waar het om draait in de korte cursus die vakfotograaf André Dümmer uit Ter Apel in de bibliotheek van Ter Apel aanbiedt deze zomer. 

Een smartphone is geen echte camera maar toch kun je er schitterende foto’s mee maken. Als je maar weet waar je op moet letten. Cursusleider Dümmer zal wegens het succes van de eerste cursus de komende weken een tweede groep mensen meenemen in de wereld van de fotografie. Hij laat zien hoe je de allermooiste foto’s kan maken met de camera van je mobiel. In drie lessen ontdek je stap voor stap hoe je gewone kiekjes kan omvormen tot sprekende foto’s.

De lessen zullen plaatsvinden op de zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur in Bibliotheek Ter Apel. De data van de cursus zijn: 28 augustus, 4 september en 18 september. In de lessen zullen onder meer techniek, instellingen en belangrijke aandachtspunten aan bod komen. In de tweede les wordt er ook in de praktijk geoefend, in de omgeving van het klooster in Ter Apel. De werken die gemaakt zijn tijdens de praktijkles worden op mooi materiaal afgedrukt en geëxposeerd in de bibliotheek.

Er kunnen maximaal 8 mensen meedoen aan deze cursus. Meer informatie is te vinden op www.biblionetgroningen.nl/terapel.