Edwin Jongedijk presenteert vrijdagavond zijn EP in d'Rentmeester. (eigen foto)
Edwin Jongedijk presenteert vrijdagavond zijn EP in d'Rentmeester. (eigen foto)

Edwin Jongedijk presenteert EP in d’Rentmeester

Algemeen

VALTHERMOND - Edwin Jongedijk presenteert op vrijdag 19 november zijn EP ‘Terugge’ in concertboerderij d’Rentmeester in Valthermond. 

‘Het leven, de liefde en verlangen’, dat is wat Edwin Jongedijk met zijn donkere stem bezingt in zijn Groningse liedjes. De zanger is onder andere bekend van de hits ‘As Ik De Kaans Zol Kriegen’, ‘As toe Aan Mie Denkst’ en ‘Riekdom’. Nu staat Jongedijk op de planken met zijn nieuwe EP. De nieuwe liedjes staan in het teken van teruggaan, terugkijken, terugdraaien en terugkrijgen. Jongedijk haalt ook deze keer zijn muzikale inspiratie uit de Amerikaanse country en rootsmuziek en combineert deze invloeden met herkenbare Groningse teksten. 

In Valthermond speelt Jongedijk zijn nieuwe liedjes en combineert ze met het beste van zijn Groningstalige werk. Hij laat zich begeleiden door een fantastische band met Martijn Deuling op gitaar, Marcel Gerritsen op pedalsteel, gitaar en dobro, Robin Muilwijk op bas en zang, Jaap Visschering op drums en zang en Jasper Blokzijl op piano, orgel en zang. De avond begint om 20.00 uur, de bar is open vanaf 19.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.drentmeester.nl.