De Rolling Stones-tributeband Exile speelt op vrijdag 15 oktober in concertboerderij d'Rentmeester in Valthermond. (eigen foto)
De Rolling Stones-tributeband Exile speelt op vrijdag 15 oktober in concertboerderij d'Rentmeester in Valthermond. (eigen foto)

Weekend vol muziek bij d’Rentmeester

Algemeen

VALTHERMOND - Concertboerderij d’Rentmeester in Valthermond ontvangt komend weekend twee geweldige acts. 

Op vrijdag 15 oktober treedt Exile op in concertboerderij d’Rentmeester. Ze maken er een ‘a real-rolling-rockavond’ van. Exile is een relatief nieuwe Stones-tributeband met leden die hun sporen in het tributevak ruimschoots verdiend hebben. Voor het team van d’Rentmeester was het een grote wens om ze op te laten treden. ,,We zijn grote Stones-fans. En ja, dan wil je ook wel weten hoe het klinkt in de concertboerderij.’’

Op zaterdag 16 oktober komt Harry Niehof naar Valthermond, een muzikant met een prachtige muziekgeschiedenis. In de jaren ‘70 is hij begonnen met verschillende bands en in 2002 gooit Niehof het over een andere boeg: hij gaat optreden met Groningse liedjes uitgebracht onder zijn eigen naam. ,,Prachtige liedjes met zijn kenmerkende percussieve fingerpicking-stijl.’’ 

Beide avonden beginnen om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.drentmeester.nl.