Afbeelding

Telefoonnummer voor gratis hulp isolatiesubsidies

Algemeen
Ingezonden door isolatiecoach

Provincie Groningen – Wie in Groningen of Drenthe zijn huis wil isoleren, krijgt te maken met veel verschillende soorten subsidies. Voor de gemiddelde woningeigenaar is het niet meer bij te houden.

SNN, ISDE, SPUK, NIP, Regiodeal, zomaar wat afkortingen van regelingen. Dit is erg frustrerend en vervelend. Om de woningeigenaar op een duidelijke en effectieve manier toch van je de juiste informatie te kunnen voorzien opent isolatiecoach.nl maandag 15 april de gratis hulplijn voor woningeigenaren in de provincie Groningen en Drenthe.

De hulplijn is er voor iedereen die wil weten van welke isolatiesubsidies er gebruik kan worden gemaakt. Het zelf uitzoeken van deze informatie kost vaak veel tijd, en is niet meer nodig. De isolatiecoaches kunnen u namelijk in één telefoongesprek van slechts 15 minuten helemaal bijpraten en informeren over welke subsidies er voor u beschikbaar zijn. “Er is gemiddeld voor de woningeigenaren van Groningen en Drenthe € 28.765,- subsidie per woning. De woningeigenaren met een laag energielabel, lage WOZ-waarde en/of kleine portemonnee hebben recht op de meeste en hoogste subsidies. Deze groep huiseigenaren moet zich vanaf 15 april dan ook direct gaan melden. Het is namelijk jammer als het geld ongebruikt blijft” Aldus Frank van der Lei van isolatiecoach.nl.

Dit verhaal gaat verder onder de illustratie
Isolatiecoach verschaft duidelijkheid in de huidige verscheidenheid aan beschikbare subsidies

Naast woningeigenaren helpen de coaches ook de isolatiebedrijven in de provincie met het ontzorgen van hun klanten. Ook zij krijgen veel vragen en hebben hulp nodig bij het juist informeren van hun klanten omtrent de subsidies.

De Isolatiecoach helpt woningeigenaren met gratis advies over subsidies via de Gratis Subsidie Hulplijn, biedt een uitgebreid Intakegesprek voor een duidelijk overzicht van de subsidies én isolatie mogelijkheden. Heeft u zelf helemaal geen zin in gedoe? Dan kunt u ook het Compleet Ontzorgt pakket aanvragen. Lees alles over de diensten op www.isolatiecoach.nl