Het Julianapark in de Parkwijk in Stadskanaal. (foto: gemeente Stadskanaal)
Het Julianapark in de Parkwijk in Stadskanaal. (foto: gemeente Stadskanaal)

Parkwijkdag in het Julianapark

Algemeen

STADSKANAAL - Op zaterdag 25 mei wordt er weer een Parkwijkdag voor en door inwoners van de wijk georganiseerd in het Julianapark in Stadskanaal. 

Van 11.00 tot 16.00 uur is er een verkoop- en kleedjesmarkt voor jong en oud waarbij iedereen welkom is, wat iemands talent ook is. Mensen die goed kunnen dansen of zingen of in een band spelen kunnen zich laten zien op het open podium. Natuurlijk is er de hele dag live muziek en de eerste naam is al vastgelegd: de band 1787 speelt rock- en bluesmuziek. 

Ook zullen diverse organisaties - waaronder woningcorporatie Lefier, huurdersvereniging De Koepel en Veilig Verkeer Nederland - van de partij zijn met informatie en VVN neemt scootmobielen mee. Natuurlijk is er koffie en thee verkrijgbaar en ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Wie zelf een kraam wil huren kan deze voor 10 euro reserveren bij Janny Koerts (06-28309235) of Jan Holtjer (06-50466323). De organisatie laat verder weten dat deelname op eigen risico is en dat er foto’s gemaakt worden die op sociale media worden geplaatst.