Bedrijventerrein 't Heem in Ter Apel. (foto: Gerald Vos)
Bedrijventerrein 't Heem in Ter Apel. (foto: Gerald Vos)

Open Bedrijvendag Ter Apel is terug van weggeweest

Algemeen

TER APEL - Ondernemersverenigingen Industriekring Ter Apel e.o. en Parkmanagement ’t Heem organiseren op zaterdag 13 april in samenwerking met RSG Ter Apel en de gemeente Westerwolde de Open Bedrijvendag Ter Apel.

Een groot aantal bedrijven op bedrijventerrein ’t Heem opent deze dag haar deuren voor werkzoekenden, jongeren die op zoek zijn naar een stage- of werkplek en geïnteresseerden die graag zien wat er dagelijks achter de deuren van deze bedrijven gebeurt. Daarnaast zijn bezoekers ook welkom in de grote tent op het terrein van Niels Lubbers Tuinmachines en Gereedschappen. Hierin staan een aantal lokale bedrijven en organisaties die niet gevestigd zijn op het bedrijventerrein. Daarnaast is in deze tent ook catering aanwezig. 

Bezoekers kunnen gratis deelnemen aan interessante rondleidingen en demonstraties. Onder de bezoekers worden die dag mooie prijzen verloot, waaronder een gratis ballonvaart gesponsord door Westerwolde Ballooning en een JBL speaker ter waarde van 100 euro. De Open Bedrijvendag start om 10.30 uur met een opening door wethouder Giny Luth, waarna de deelnemende bedrijven van 11.00  tot 15.00 uur hun deuren openen. Meer informatie is te vinden op www.parkmanagementhetheem.nl.