Afbeelding

Feestavond met Jannes in Nieuw-Buinen uitverkocht

Algemeen

NIEUW-BUINEN - De feestavond met Jannes, De Dikdakkers en DJ Hermen op zaterdag 3 juni in Nieuw-Buinen is volledig uitverkocht. 

Alle kaarten van de feestavond in het kader van 200 Jaar Nieuw-Buinen zijn verkocht. Er is dan ook geen kaartverkoop aan de tent en zonder entreekaart is toegang tot de tent niet mogelijk. De andere activiteiten rondom het 200-jarig bestaan van Nieuw-Buinen zijn nog wel toegankelijk. 

Op woensdagavond 31 mei staat een muzikale avond gepland met lokale muzikanten. De toegang is vrij, hier hoeft men zich ook niet voor aan te melden. Donderdagavond is er een pubquiz. Aanmelden is niet meer mogelijk, maar toeschouwers zijn welkom in de tent. Op vrijdagavond staan DJ Hermen en de Feestcommissie in de tent en ook deze avond is vrij toegankelijk. Op zaterdagmiddag staan de reünie en de oldtimershow gepland in en om de tent, waar iedereen welkom is. Op zondagavond staat de prijsuitreiking op het programma en zal Steven Kazan optreden in de tent. Deze avond is wederom vrij toegankelijk in de feesttent op het terrein van de ijsbaan aan het Zuiderdiep 593 in Nieuw-Buinen. 

Naast de tentactiviteiten staan ook andere activiteiten gepland zoals theatervoorstellingen, een wandeltocht en dorpsontbijt (ook volgeboekt). Meer informatie is te vinden op www.200jaarnieuw-buinen.nl.