Museumspoorlijn STAR rijdt in de laatste week van het jaar nog enkele dagen tussen Stadskanaal en Veendam. (foto: Lars Blaauw)
Museumspoorlijn STAR rijdt in de laatste week van het jaar nog enkele dagen tussen Stadskanaal en Veendam. (foto: Lars Blaauw)

STAR gaat stomend het jaar uit

Algemeen

STADSKANAAL - De stoomtrein van Museumspoorlijn STAR rijdt op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 december weer tussen Stadskanaal en Veendam met de Eindejaarsritten. 

Onder het genot van glühwein en oliebollen wordt het jaar waarin Museumspoorlijn STAR 30 jaar bestond sfeervol uitgeluid. De stoomtrein rijdt alle dagen twee keer tussen Stadskanaal en Veendam. De treinen vertrekken om 10.45 en 14.00 uur uit Stadskanaal en vanuit Veendam om 12.00 uur. Kaarten zijn te koop bij de kaartverkoop op de stations Stadskanaal en Veendam en online via de website van Museumspoorlijn STAR. Reserveren is niet verplicht.

De eindejaarsritten zijn de laatste van 2022, maar het duurt niet lang voordat de STAR weer rijdt. In februari en maart zijn er weer stamppotritten, de eerste op zondag 5 februari. Kaarten hiervoor kunnen al online gekocht worden. De rest van de nieuwe dienstregeling wordt begin 2023 bekend gemaakt.

Meer informatie over de dienstregeling en de kaartverkoop is te vinden op de website van Museumspoorlijn STAR: www.stadskanaalrail.nl.