Afbeelding

Meuk is leuk in Gasselternijveen

Algemeen

GASSELTERNIJVEEN - Dorpscoöperatie De Brug organiseert op zaterdag 18 juni van 10.00 tot 15.00 uur organiseert een Meuk is leuk-markt in Gasselternijveen. 

Tijdens deze markt mogen alle inwoners hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage verkopen. Iedereen kan/mag zich aanmelden als verkoper. ,,Hoe meer mensen er meedoen als verkoper, hoe groter de route door de buurt wordt. Iedereen kan op deze manier even buurten bij de buren snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook de buren en de buurt beter leren kennen’’, zegt Piet Wolters van De Brug. 

De deelnemers zijn herkenbaar aan rood-wit-blauwe ballonnen die ze voor hun woning ophangen. Op het Dorpsportaal Gasselternijveen is een overzicht van alle deelnemende adressen te vinden en aan de hand daarvan kan de route door het dorp bepaald worden. Er zijn ook papieren versies van het overzicht beschikbaar. De dorpscoöperatie stelt drie leuke prijzen in het vooruitzicht voor de deelnemers die hun ‘meuk’ op de leukste manier weten aan te bieden. 

Opgave is mogelijk tot zaterdag 11 juni via het Dorpsloket: 06-28359841 of info@dorpscoopdebrug.nl.