60-plussers kunnen bij SJS in Stadskanaal een partijtje voetballen bij de Old Stars. (foto: KNVB)
60-plussers kunnen bij SJS in Stadskanaal een partijtje voetballen bij de Old Stars. (foto: KNVB)

Old Stars Toernooi bij vv SJS

Algemeen

STADSKANAAL - Voetbalvereniging SJS in Stadskanaal organiseert op woensdag 20 april vanaf 13.00 uur het Topspin Powertools Old Stars Toernooi voor voetballers in de leeftijd van 60+. 

Old Star voetbal wordt steeds populairder. Bij SJS komen elke week op woensdagochtend rond de twintig spelers van 60 jaar en ouder een partijtje voetballen. Deze vorm van sport, ook wel Walking Football genoemd, is bedoeld om ook ouderen blijvend te kunnen laten deelnemen aan hun geliefde sport. Naast het sportieve deel is er ook veel aandacht voor het onderling contact. Elke training begint met een gezellige bak koffie en eindigt met soep en broodjes.

Voor het toernooi hebben zich een aantal zeer interessante teams ingeschreven. Naast SJS zelf zijn dat de Old Stars van FC Emmen, FC Groningen, HZVV, Gasselternijveen, Sleen en Vitesse ’63. Ook bij dit toernooi, dat naast hoofdsponsor Topspin Powertools mede mogelijk gemaakt wordt door Ploeger Infrastructuur, Dealer Auto’s Emmen, Het Meubelhuus Musselkanaal en Hilgen Bolk Installatietechniek BV, wordt het gezelligheid aspect niet vergeten. Na afloop en de prijsuitreiking wacht een heerlijke BBQ.