Afbeelding

Rommelmarkt in Kopstukken

Algemeen

MUSSEL - De Heilig Hartschool en de Rooms-Katholieke kerk O.L.V. van Lourdes in Kopstukken/Mussel organiseren op zaterdag 19 maart van 10.00 tot 12.00 uur hun jaarlijkse rommelmarkt op het schoolplein. 

Het is inmiddels een traditie geworden dat de rommelmarkt in Kopstukken één van de eerste rommelmarkten van het seizoen is die in de open lucht gehouden wordt. Met recht mag gesteld worden dat het een echte lentemarkt is. ,,Omdat we de geldende coronamaatregelen nog hanteren, kunnen mensen zelf boeken en kleding die ze willen schenken op vrijdag 18 maart tussen 14.00 en 16.00 uur inleveren bij de school aan de Zandtangerweg. 

Tijdens de rommelmarkt is er een groot aanbod van gebruikte goederen en een verloting met een mooie hoofdprijs. Ook kunnen bezoekers weer lekker smikkelen in de smulhoek, onder meer van lekkere snert. Ook zal er verkoop per opbod plaatsvinden en aan het eind van de ochtend zal de actie ‘Vul een zak met gemak voor €2,50’ plaatsvinden. De organisatie verwacht dat de gezellige sfeer zal bijdragen tot een geslaagde markt.