De voorstelling van Brandweerman Sam was zondagmiddag helemaal uitverkocht. (foto: André Dümmer)
De voorstelling van Brandweerman Sam was zondagmiddag helemaal uitverkocht. (foto: André Dümmer)

Theaterweekend brengt veel bezoekers naar Geert Teis

Algemeen

STADSKANAAL - Theater Geert Teis in Stadskanaal is weer open voor publiek en heeft dat heugelijke feit gevierd met het jaarlijkse Teis Theaterweekend.  

,,Het was een groot succes, echt geweldig’’, zegt PR-medewerker Mike Bakker. Drie dagen lang konden de voorstellingen voor de helft van de prijs worden bezocht, zodat de heropening met zoveel mogelijk mensen kon worden gevierd. ,,Die kortingsactie heeft er voor gezorgd dat we nog bijna duizend kaarten extra hebben verkocht, ook door nieuw publiek. De zaal was daardoor zondagmiddag tot de nok toe gevuld bij de kindervoorstelling van Brandweerman Sam. Ook de andere twee voorstellingen zijn goed bezocht: de muziekavond van de Bee Gees was met 500 bezoekers goed gevuld en bij Martijn Koning waren er 250 gasten. Je kon het hele weekend merken dat de mensen blij waren dat ze weer op de ‘gewone’ manier naar het theater konden.  We kunnen met een heel goed gevoel terugkijken op dit weekend.’’ 

De komende maanden staat er nog genoeg op het programma in Geert Teis. De theateragenda loopt door tot en met 17 juni en vele bekende namen - zoals Simone Kleinsma, OG3NE en Peter Pannekoek - reizen nog af naar Stadskanaal. ,,We gaan er vanuit dat we het seizoen gewoon kunnen afmaken.’’ Kaarten kunnen nu al worden besteld via www.theatergeertteis.nl en de theaterkassa (0599-631731). Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2022-2023 ook alweer in gang gezet.