Theater Geert Teis mag vanaf 25 februari weer als vanouds de deuren openstellen voor haar publiek. (eigen foto)
Theater Geert Teis mag vanaf 25 februari weer als vanouds de deuren openstellen voor haar publiek. (eigen foto)

Theater Geert Teis heropent met Teis Theaterweekend

Algemeen

STADSKANAAL - Theater Geert Teis in Stadskanaal mag vanaf vrijdag 25 februari weer de deuren openen zonder coronamaatregelen. 

Om dit te vieren wordt van vrijdag 25 tot en met zondag 27 februari het Teis Theaterweekend gehouden. Tijdens dit weekend kunnen de dan geplande voorstellingen voor de helft van de prijs worden bezocht. Geert Teis wil de heropening met zoveel mogelijk mensen vieren. ,,We realiseren dat we heel wat moeten doen om ons publiek terug te winnen, daarom dit gulle gebaar’’, aldus Annelies Klunder, directeur van Theater Geert Teis. 

In het Teis Theaterweekend zijn drie voorstellingen gepland. Cabaret met Martijn Koning op vrijdag 25 februari, muziek van de Bee Gees met Legendary Albums Live op zaterdag 26 februari en voor de kinderen komt Brandweerman Sam (2+) langs op zondag 27 februari. Ook aan de mensen die eerder al kaarten hebben gekocht voor deze voorstellingen is gedacht: zij ontvangen per gekochte kaart een vrijkaart. Mensen die van deze actie gebruik willen maken kunnen contact opnemen met de Theaterkassa.

Ludieke actie
Om het Teis Theaterweekend onder de aandacht te brengen is het theater volledig versierd met kleurrijke posters. “Volle beleving, voor de helft!” valt te lezen. ,,Omdat we na een periode van twee jaar weer theater kunnen beleven zoals we gewend waren, vonden we het wel gepast even flink uit te pakken’’, zegt Annelies Klunder.

Ook na het theaterweekend staat er nog genoeg op het programma in Geert Teis. De volle theateragenda loopt door tot en met 17 juni en vele bekende namen reizen tot die tijd nog af naar Stadskanaal. Zo kan het Knoalster publiek onder andere nog genieten van Simone Kleinsma, OG3NE en Peter Pannekoek. Kaarten kunnen worden besteld via www.theatergeertteis.nl en de theaterkassa. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur (telefonisch via 0599-631 731) en één uur voor aanvang van elke voorstelling.