Tijdens de wandeling vertelt en toont de gids van alles over de natuur in de nazomer.  (foto: Ineke van Os)
Tijdens de wandeling vertelt en toont de gids van alles over de natuur in de nazomer. (foto: Ineke van Os)

Zondagse wandelingen bij Boomkroonpad

Algemeen

DROUWEN - Staatsbosbeheer organiseert in november twee seizoenswandelingen vanaf Buitencentrum Boomkroonpad in Drouwen. 

Natuurliefhebbers kunnen met de gids van Staatsbosbeheer een leuke wandeling maken door de omgeving. De gids laat van alles zien over de natuur in de nazomer. Ook de sporen van dieren komen aan de orde, dus de deelnemers kunnen zich laten verrassen en ontdekken welke dieren en vogels er allemaal in het bos leven. Voor zowel kinderen als volwassenen is deze excursie een leuke en leerzame ervaring.

De beide wandelingen vinden plaats op zondag 14 en 28 november, starten om 13.30 uur en duren zo’n 1,5 tot 2 uur. Vooraf aanmelden kan via www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad.

Bij het Boomkroonpad kunnen bezoekers wandelen door de toppen van de bomen. Maar er is meer te beleven: het Buitencentrum is het startpunt voor verschillende wandel- en fietsroutes, bijzondere routes voor kinderen en leuke activiteiten. In het Buitencentrum is er een expositie over bosbeheer en hout en in de winkel zijn originele cadeautjes te vinden. Het Buitencentrum is in november geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.