Afbeelding

Hollywood Horse Shit in Openluchttheater Sellingen

Algemeen

SELLINGEN - Hollywood Horse Shit geeft op zaterdag 21 augustus een optreden in het Openluchttheater Sellingen. 

Hollywood Horse Shit bestaat al sinds 1994. Wim van der Glas en John Vissering kwamen uit Example, Jan de Vrieze uit Woody Wiss en Alex Vissering uit Nameless. Tijdens een muzikantenfeestje is Hollywood Horse Shit spontaan ontstaan. De band speelt van country tot blues en van rock ‘n roll tot Ierse folk. In het verleden hebben ze veel gespeeld in Duitsland, maar ook in Polen en Zwitserland. De laatste jaren doen de mannen wat rustiger, omdat ze ook allerlei andere bandjes en carrières hebben. Plezier in het spelen is hun grote drijfveer en ze vinden het een eer om in het openluchttheater van Sellingen te spelen.

Kaarten à 10 euro reserveren kan door een mail te sturen naar info@openluchttheatersellingen.nl onder vermelding van naam, emailadres, telefoonnummer en aantal kaarten. Het bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL73RABO0358607159 t.n.v. St. Openluchttheater de Barkhoorn. De kaarten liggen dan klaar bij de kassa. Bij slecht weer wordt het optreden verschoven naar zaterdag 28 augustus.

De dan geldende coronamaatregelen zullen worden toegepast. Eigen stoelen kunnen daarom niet worden meegebracht. Wie om gezondheidsredenen toch een stoel wil meenemen, kan dat melden via info@openluchttheatersellingen.nl.