Jeroen Russchen brengt met 'Zunnebril' zijn eerste single uit. (foto: Artwork)
Jeroen Russchen brengt met 'Zunnebril' zijn eerste single uit. (foto: Artwork)

Jeroen Russchen lanceert debuutsingle ‘Zunnebril’

Algemeen

STADSKANAAL - Jeroen Russchen, de hitproducer uit Stadskanaal, heeft al twee gouden platen aan de muur. Hij heeft alleen nog nooit een soloplaat uitgebracht. Maar daar komt nu verandering in.

Met het nummer ‘Zunnebril’ laat de Knoalster een nieuw geluid horen. Ook laat hij zien dat hij niet alleen de man van achter de schermen is. Wat ‘Zunnebril’ zo bijzonder maakt is dat het tweetalig is. Het nummer switcht van Nederlands naar Gronings en vice versa. Uniek in zijn soort dus. Voor de tekst heeft Jeroen de hulp ingeschakeld van Rik Baptist uit Sappemeer (FiezeRik), de rapper van Wat Aans! Samen zijn ze tot dit resultaat gekomen.

De inmiddels bekende producer schreef eerder al hits voor onder anderen Tino Martin, Kinderen voor Kinderen, Ferry Doedens en hij is vaste producer van Wat Aans! Zelf houdt Jeroen Russchen het nu Grunnegs en brengt hij zijn debuutplaat uit bij het label van Wat Aans!, het recent opgerichte label Team Sjomp. Het is de eerste officiële release zonder dat Wat Aans! zelf te horen is of in de clip te zien is.

De clip van ‘Zunnebril’ is hier te vinden.