Afbeelding

Kinderopvang Mamasthee viert 1-jarig bestaan

Algemeen

STADSKANAAL - Kinderopvang Mamasthee in Stadskanaal heeft afgelopen week haar 1-jarig bestaan gevierd. 

Op 1 juni was het precies een jaar geleden dat de deuren werden geopend aan de Utrechtselaan. Aan deze verjaardag werd niet zomaar voorbij gegaan en stond vooral in het teken van het geven. Omdat 1 juni ook de internationale Dag van het Kind is had Mamasthee deze dag uitgeroepen tot ‘Je-mag-er-zijn-dag’. Ieder kind kreeg daarom een presentje mee naar huis. 

Daarnaast kreeg iedere groep een cadeau vanuit de organisatie en werd een donatie gedaan voor het Garuda huis, het kindertehuis op Bali waar Mamasthee een hartverwarmende band mee heeft. Ook werd Goziena Brongers, bestuursvoorzitter van de Voedselbank StadsWolde, uitgenodigd voor het in ontvangst nemen van een cadeau. Suze Kamst, mede-eigenaar van Mamasthee, overhandigde Brongers vijftien kinderboeken om de laaggeletterdheid onder de aandacht te brengen, iets wat vanuit de voedselbank zorgen baat en daardoor zeer gewaardeerd wordt.

Mamasthee kan terugkijken op een bewogen jaar. De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een kinderopvang met meer dan 200 kinderen verdeeld over drie locaties. De opvang onderscheidt zich door 24/7-openingstijden.