Bij De Bruidssalon kunnen bruiden terecht voor een groot aanbod aan trouwjurken. (foto: Beautyfull Life Fotografie)
Bij De Bruidssalon kunnen bruiden terecht voor een groot aanbod aan trouwjurken. (foto: Beautyfull Life Fotografie)

De Bruidssalon in Stadskanaal viert 30-jarig bestaan

Algemeen

STADSKANAAL - De Bruidssalon in Stadskanaal is jarig: dit jaar wordt het 30-jarig bestaan gevierd. 

In januari 1993 zijn de deuren geopend aan de Handelskade (aan huis), waar jurken werden ontworpen en op maat gemaakt. ,,Een paar jaar later kregen we te veel vraag naar bruidskleding en werden we qua ruimte ook te klein, waarna we de stap hebben gezet naar een pand aan de Handelsstraat 56, met veel ruimte voor veel jurken en bijbehorende accessoires. En wat hebben we al veel bruiden blij mogen maken. Elke pasbeurt is voor zowel de bruid als ons weer een feestje. We hebben al duizenden bruiden mogen helpen’’, vertelt eigenaresse Ineke Pals. 

In de loop der jaren heeft De Bruidssalon al aan veel mooie dingen meegewerkt. ,,Denk aan Love Letters, Het Glazen Huis, Als de bruid van huis is en het Vier de Liefde-project. Daarnaast hebben we vanaf het begin op diverse beurzen gestaan ter promotie van ons bedrijf. Eind januari staan we op Bruidsplaza in de Euroborg.’’ Ook waren er exposities in de winkel, bijvoorbeeld in het kader van 100 jaar bruidsmode. ,,En nu bestaan we 30 jaar, reden voor een feestje.’’ 

Kortingsactie
Vanwege het 30-jarig bestaan heeft De Bruidssalon een leuke actie. ,,Bruiden die in de maand januari en februari komen om een jurk uit te zoeken krijgen maar liefst 25 procent korting op jurken uit voorraad.’’ Voor nabestellingen in beide maanden geldt een korting van 10 procent. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

De Bruidssalon is gevestigd aan de Handelsstraat 56 in Stadskanaal. ,,We werken op afspraak, zodat we alle tijd en aandacht voor onze bruiden hebben.’’ Een afspraak maken kan via 0599-620994 of info@debruidssalon.nl.