Afbeelding

Sinterklaas logeert in Villa de Beuk

Algemeen

STADSKANAAL - Villa de Beuk in Stadskanaal heeft een bijzondere reservering ontvangen voor de Bed & Breakfast: Sinterklaas komt net als vorig jaar samen met zijn pieten logeren. 

Uiteraard komen ze niet alleen logeren, ze moeten ook hard aan de slag: cadeautjes uitzoeken en inpakken, pepernoten bakken en ook Sinterklaas zal hard aan het werk zijn in zijn werkkamer. Op vrijdag 18 en zondag 20 november kunnen kinderen in de villa meekijken met de pieten en ze misschien zelfs wel even een handje helpen. Ook zal de deur van de werkkamer van Sinterklaas niet gesloten blijven deze dagen.

Een bezoek aan het Logeerhuis van Sinterklaas duurt zo’n 45 tot 60 minuten. De bezoekers krijgen in groepen een rondleiding door het huis en mogen meekijken met de Sint en zijn pieten. Een toegangskaart is geldig voor 1 persoon, kaarten moeten gereserveerd worden voor volwassenen en kinderen. Wie het logeerhuis gezamenlijk wil bezoeken, moet kaarten reserveren voor dezelfde tijd en groep. Kaarten zijn te koop via de website van Villa de Beuk: www.villadebeuk.nl.