Afbeelding

Wegwerkzaamheden in Stadskanaal

Algemeen

STADSKANAAL - De provincie Groningen gaat komende maand wegwerkzaamheden uitvoeren in Stadskanaal. De werkzaamheden duren in totaal vijf weken. 

Zo zal er onderhoud worden gepleegd aan de Van Boekerenweg (N378) in Stadskanaal. Oude asfaltlagen worden verwijderd en er wordt nieuw asfalt gelegd. De werkzaamheden worden opgesplitst in drie delen: de rotonde van de Atlantislaan tot en met de ovonde bij het ziekenhuis (één week), daarna de rotonde langs het kanaal richting Gasselternijveen (twee weken) en vervolgens het weggedeelte tussen de rotonde langs het kanaal en de ovonde (twee weken). Tijdens de werkzaamheden zijn de weggedeeltes afgesloten voor het verkeer. Ook Qbuzz zal de routes van de buslijnen omleggen of tijdens de werkzaamheden laten vervallen. Kijk hiervoor op www.qbuzz.nl/gd. 

Daarnaast zal de provincie het beton van het viaduct in de Gedempte Vleddermond over de N366 in Stadskanaal inspecteren en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. De gemeente Stadskanaal voert in dezelfde afsluiting onderhoud uit aan het asfalt van het Gedempte Vleddermond tussen de kruising met de Zuiderkanaalweg en de Noorderkanaalweg. Het viaduct is dan afgesloten voor alle verkeer. De exacte planning volgt later via de website en de social media van de gemeente Stadskanaal.