Afbeelding

Zomerse maaltijd voor ouderen en alleenstaande bij eetclub TAK

Algemeen

TER APELKANAAL - Eetclub TAK opent op 9 september haar deuren voor ouderen en alleenstaanden in het dorpshuis d’ Oale School in Ter Apelkanaal.

Op initiatief van Ineke Brunen, Helga Elling en Dina Scholtens wordt er een eetgelegenheid georganiseerd met het thema ‘Zomer’. Het trio laat weten ervan te genieten om eten voor mensen te bereiden en ze met elkaar te verbinden. 

,,We hopen dat veel ouderen en alleenstaanden uit Ter Apelkanaal en naaste omgeving het leuk vinden om met elkaar te eten. Eenzaamheid is overal en hoe gezellig kan het zijn om onder het genot van een smakelijke maaltijd even bij te praten met een oude bekende, even uit je eigen omgeving of gewoon omdat het lekker is.” 

In totaal hoopt eetclub TAK vier á vijf keer per jaar een dergelijk eetmoment te organiseren voor ouderen en alleenstaanden.

Geïnteresseerden voor de eetclub op vrijdag 9 september kunnen zich opgeven bij Ineke Brunen via het telefoonnummer 0599-412789 of 06-46168055. De kosten van deelname bedragen 7,50 euro. De aanvang is 17.30 uur en de inloop is vanaf 17.15 uur.