Afbeelding

Eetcafé gaat weer beginnen

Algemeen

TER APELKANAAL - Eetcafé TAK opent op vrijdag 8 april de deuren weer in dorpshuis D’ Oale School in Ter Apelkanaal. 

,,Het mag eindelijk weer! Na meer dan 2 jaar zijn we blij dat de deuren van het dorpshuis weer geopend zijn. We houden van koken en vinden het belangrijk om mensen samen te brengen’’’, zeggen Ineke Brunen, Helga Elling en Dina Scholtens. Ouderen en alleenstaanden uit Ter Apelkanaal en naaste omgeving worden uitgenodigd voor een smakelijke en gezellige avond om bij te praten na een lange periode waarin mensen niet samen konden zijn. ,,Ons motto is ‘Samen eten, lekker & gezellig’. 

Het dorpshuis D’Oale School biedt goede faciliteiten waar het eetcafé gebruik van mag maken. ,,Hier worden al veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud en het lijkt ons waardevol om de eetclub daar aan toe te voegen om de mensen bij elkaar te brengen.’’ Inloop is vanaf 17.30 uur, de organisatie hoopt om 18.00 uur de pannen op tafel te hebben. De kosten zijn €7,50 exclusief drankjes van de bar en koffie. 

Er zijn nog een paar plekjes vrij, maar opgave is mogelijk bij Ineke Brunen via 0599-412789, 06-46168055 of inekebrunen@hotmail.com.