Afbeelding

Inschrijving geopend voor Groot Westerwolde Tocht

Algemeen

WEDDE/VLAGTWEDDE - De inschrijving voor de Groot Westerwolde Tocht op zondag 28 augustus is geopend.  

Iedereen kan meedoen aan deze wandel- en hardlooptocht over 10 en 15 kilometer door het dal van de Ruiten A en langs de Westerwolde A, van Jipsinghuizen en Ellersinghuizen naar Wedde. Ook zijn er een fiets- en wielrentocht over 40 kilometer door mooi Westerwolde vanaf Wedde, en de Quincy Kids Run met rondjes van 500 meter door Wedde. 

Team Wens Marathon organiseert deze tocht om geld in te zamelen voor Wensambulance Noord-Nederland. Deelnemers betalen 17,50 euro en de organisatie hoopt dat alle deelnemers minstens 25 euro sponsorgeld meebrengen. In ruil hiervoor krijgen zij een shirt, een rugzak met iets te eten en drinken en allerlei lekkers op de Poffert & Zo Picknickplaats onderweg. 

Er is ruimte voor 400 fietsers en lopers en vol is vol. Deelnemers maken het inschrijf- en sponsorgeld rechtstreeks over aan Wensambulance Noord-Nederland zodat zij zeker weten dat elke betaalde euro volledig naar het goede doel gaat. Er is een uitgebreid randprogramma op rond drie terrassen in Wedde, met muzikale optredens op twee podia.