Afbeelding

Reünie Knoalster Popbands in De Schaapberg

Algemeen

ZANDBERG - Na een lange voorbereiding en enkele keren uitstel vanwege de coronapandemie zal op zaterdag 28 mei de Knoalster PoP Reünie worden gehouden in Partycentrum De Schaapsberg in Zandberg. 

De naam zegt het al: het reünie-gevoel is een belangrijke factor. Zo’n twee jaar terug kwamen Ton Töben, Harry Geerding en Johan Norda - allen muzikant in de jaren ‘70 actief in roemruchte bands als Murphy McCoy en The Bottle Band - bijeen met Henk Oosterhuis en Siep Schoenmaker - destijds respectievelijk actief als barkeeper en dj in de populaire disco’s In the Mood in Musselkanaal en Summertime in Mussel - met het idee pm een festival te organiseren met live optredens van bands uit de jaren ‘60 en ‘70. 

De Knoalster PoP Reunie was een feit en kreeg als motto ‘Ontmoet je vrienden van 50 jaar geleden in de zaal van 50 jaar geleden met de live-muziek van 50 jaar geleden’ mee. ,,Dat motto dekt de lading volledig. De Schaapsberg was in die tijd dé zaal in Musselkanaal waar bijna alle bekende Nederpopbands op zondagmiddag live optraden. En mocht je nieuwsgierig zijn: de zaal ziet er nog nagenoeg net zo uit als destijds. Het is absoluut niet moeilijk weer in de stemming te komen’’, aldus de initiatiefnemers. De optredende Kanaalster bands tijdens de reünie zijn Murphy McCoy, Greatful Dead, Mother of Pearl en The Bottle Band. 

De zaal is open vanaf 16.00 uur, de eerste band begint om 18.30 uur te spelen. Natuurlijk zijn ook jonge(re) muziekliefhebbers welkom. Kaarten zijn te bestellen via www.ticket-dog.nl/evenementen.