Afbeelding

Hollywood Horse Shit treedt op in d’Rentmeester

Algemeen

VALTHERMOND - De mannen van Hollywood Horse Shit treden in het kader van de serie ‘Uut de regio’ op zaterdag 16 april op in concertboerderij d’Rentmeester in Valthermond. 

Hollywood Horse Shit staat voor het eerst in zijn 30-jarige historie in d’Rentmeester en dat mag gevierd worden. Blues, rock ’n roll, country en Ierse folk: ieder optreden staat garant voor een gezellige avond met ‘handmade music’ voor jongere ouderen en oudere jongeren. Hollywood Horse Shit is ontstaan tijdens een oudejaarsfeestje van een voormalig muziekhuis in Emmen. Alex, John, Wim en Jan werden gevraagd om enkele akoestische nummers te spelen. Dit was een succes, omdat het allemaal vrij relaxed ging en ook nog goed klonk. Hollywood Horse Shit was geboren. 

Het repertoire bestaat uit muziek uit de jaren ‘70 van de vorige eeuw, met af en toe een sprong naar de Top 40-muziek uit die tijd. Hun lijflied is ‘On the road again’ van Willlie Nelson. De Amerikaanse band Dr. Hook and the Medicine Show had een grote invloed en ook ‘Silvia’s mother’ is een grote hit en één van hun beste liedjes. Daarnaast spelen ze blues, rock’n roll, Ierse folk, Country en andere evergreens.

Het concert begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.15 uur open. Kaarten zijn te bestellen via www.drentmeester.nl.