Het Noorderpoort organiseert op 11 en 12 maart weer open dagen, zo ook op de locatie Sportparklaan in Stadskanaal. (foto: Noorderpoort)
Het Noorderpoort organiseert op 11 en 12 maart weer open dagen, zo ook op de locatie Sportparklaan in Stadskanaal. (foto: Noorderpoort)

Open dag op Noorderpoort Sportparklaan

Algemeen

STADSKANAAL - De Open Dagen van Noorderpoort vinden plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart. Op vrijdag 11 maart kunnen bezoekers terecht op de vestiging aan de Sportparklaan in Stadskanaal.

Scholieren die nog een studie moeten kiezen kunnen tussen 15.00 en 20.30 uur sfeer komen proeven en ontdekken welke opleiding bij hen past. Er is een rondleiding door de school en docenten én studenten vertellen graag hoe een schooldag op het mbo eruit ziet. Uiteraard wordt de Open Dag veilig georganiseerd. Daarom wordt alle bezoekers gevraagd zich vooraf aan te melden voor een tijdslot en maximaal één ouder/begeleider mee te nemen. Ook geldt een mondkapjesplicht. Aanmelden kan via op www.noorderpoort.nl/opendagen.

Aanmelden opleiding
De fysieke open dagen vinden dit jaar vanwege corona later plaats dan gebruikelijk. Dat gaat waarschijnlijk ook gelden voor het daadwerkelijk aanmelden voor een opleiding. Normaal gesproken kan dat uiterlijk 1 april, maar het ziet er naar uit dat deze datum wordt verschoven naar 1 mei. Wie als studiekiezer niet kan wachten tot de open dagen en nu al vragen heeft, kan contact opnemen via www.noorderpoort.nl.