Ron Haans biedt nu een unieke actie om te gaan sporten. (eigen foto)
Ron Haans biedt nu een unieke actie om te gaan sporten. (eigen foto)

Unieke acties bij sport- en fitnesscentra Ron Haans

Algemeen

HOOGEZAND – Trainen bij de Sport- en Fitnesscentra van Ron Haans wordt wel heel aantrekkelijk gemaakt. 

Wie zich nu inschrijft, sport gratis tot 27 september. Bovendien kunnen nieuwe leden per maand betalen en zijn ze niet aan langere abonnementen gebonden. 

Ron Haans heeft nagedacht hoe hij de leden een wat rustiger gevoel kan geven als ze nu na de coronaperikelen lid worden van een van zijn veertien fitnesscentra. ,,Veel mensen zijn gestopt door die corona en sommigen zijn wat huiverig om terug te komen. Stel dat er een nieuwe lockdown zou komen en mensen hebben voor langere tijd een abonnement afgesloten, dan denken sommigen toch wel eerst na voordat ze dat weer doen. Daarom hebben we nu een actie dat als mensen zich inschrijven, op de sportscholen of via de website, ze tot 27 september geen inschrijfgeld en contributie betalen. Dat gaat daarna pas in en ze kunnen dan een per maand opzegbaar abonnement afsluiten’’.

Drempel verlagen
Mensen kunnen dan 24 uur per dag, zeven dagen per week sporten. Dus op tijden dat het hen zelf het beste uitkomt. Haans: ,,Hiermee wordt de drempel sterk verlaagd om toch weer te gaan sporten. Er is nu een hele lage drempel en dat vinden mensen toch prettig. Ze zitten niet lang ergens aan vast en kunnen toch optimaal gebruik maken van alle faciliteiten’’.

Onbeperkt sporten dus op elk gewenst moment, want alle leden van de sport- en fitnesscentra van Ron Haans krijgen een eigen sleutel van het gebouw en ook dat is uniek.