Afbeelding

Jumbo Froukje Sloot finalist ZO2Z Award

Algemeen

STADSKANAAL - Jumbo Froukje Sloot in Stadskanaal is een van de drie finalisten van de ZO2Z Award, de tweejaarlijkse prijs voor de beste zelfstandig supermarktondernemer. 

De prijs wordt uitgereikt door het Vakcentrum, de brancheorganisatie voor zelfstandig ondernemers en franchisenemers. De drie ondernemers hebben diverse competitieronden doorlopen. Naast een uitgebreid klantenonderzoek en een schriftelijke vragenlijst zijn zij ook uitvoerig ondervraagd door een gespecialiseerd retailonderzoeksbureau. De finalisten zijn deze week bezocht door een vakjury bestaande uit René Roorda (CBL), Cees Jan Adema (FNLI) en Harrie ten Have (Vakcentrum).

ZO²Z
De zelfstandig ondernemer doet meer voor zijn klanten, medewerkers en omgeving. Om dat duidelijk te maken is in 2003 de ZO²Z-competitie gestart. De prijs heeft als doel de onderscheidende meerwaarde van de zelfstandig ondernemers duidelijk te maken: naar de klanten, de lokale overheid en andere stakeholders en naar potentiële medewerkers. De tweejaarlijkse prijs wordt dit jaar voor de tiende maal uitgereikt. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Dag van het Vakcentrum op dinsdag 18 april in Hilversum.