Wie wordt dé Kahoot Kampioen van de provincie Groningen? (foto: Biblionet Groningen)
Wie wordt dé Kahoot Kampioen van de provincie Groningen? (foto: Biblionet Groningen)

Kahoot Kampioenschap in Groningse bibliotheken

Algemeen

REGIO - Ben jij tussen de 10 en 12 jaar oud en speel je graag een Kahoot Quiz? Doe dan mee aan een quizcompetitie van de Groningse bibliotheken.

Biblionet Groningen is op zoek naar dé Kahoot Kampioen van Groningen. In februari organiseren de bibliotheken een Kahoot Kampioenschap voor kinderen uit groep 6 tot en met 8. In acht bibliotheken én online vinden voorrondes plaats. Tijdens de voorronde wordt een Kahoot Quiz met vijftien vragen gespeeld over de leukste feitjes en weetjes via BiebLab Live, hét jeugdplatform van Biblionet Groningen. De winnaars gaan door naar de provinciale finale op woensdag 1 maart.

Op woensdag 8 februari om 15.00 uur wordt een voorronde gespeeld in de Bibliotheek Stadskanaal voor kinderen uit de gemeente Stadskanaal en in de Bibliotheek Ter Apel voor kinderen uit Westerwolde. Wie wil meedoen, kan zich aanmelden via de agenda op bieblab.nl. Meespelen kan met de eigen tablet of telefoon. Online meespelen kan ook: op woensdag 22 februari presenteren Jeroen en Jolanda van BiebLab de online voorronde via YouTube. De uitzending begint om 15.00 uur op youtube.com/bieblab.