Afbeelding

RSG Ter Apel viert alsnog eeuwfeest

Algemeen

TER APEL - De RSG Ter Apel, ontstaan vanuit de Rijks Hogere Burgerschool (RHBS), beleefde in september 2021 haar 100e geboortejaar. Corona dwong de RSG voor de viering van het jubileum naar 2022. 

Daarom organiseert de RSG op zaterdag 24 september alsnog een reünie en feestavond voor oud-leerlingen, oud-medewerkers en huidige medewerkers. Partners zijn eveneens welkom. De viering valt bewust samen met de Ter Apeler Boeskoolmarkt. ,,Immers, met elkaar bijbabbelen is één, maar samen Ter Apel zien en sfeer proeven is minstens zo belangrijk’’, zegt Reind Krikke namens de jubileumcommissie. 

De jubileumcommissie heeft in samenspraak met de oud-leerlingenvereniging een middagprogramma samengesteld. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunnen reünisten onder meer genieten van voordrachten van oud-leerlingen en docenten en in een digitale omgeving komt 100 jaar RSG voorbij. ’s Avonds is er van 20.30 tot 24.00 uur een feestavond in de tent bij de school. Tussentijds is deelnemen aan een buffet mogelijk. Voor meer informatie: www.rsgterapel.nl.