Ook De Eendepoel in Sellingen opent dit weekend de deuren. (foto: Groei & Bloei Stadskanaal)
Ook De Eendepoel in Sellingen opent dit weekend de deuren. (foto: Groei & Bloei Stadskanaal)

Groei & Bloei Stadskanaal houdt tuinestafette

Algemeen

REGIO - Groei & Bloei in Groningen organiseert elk zomerseizoen, naast het landelijke open tuinenweekend, ook een open tuinenestafette in de provincie Groningen. 

Dit weekend stellen diverse tuineigenaren van de afdeling Stadskanaal hun tuinen gratis open voor publiek. Bezoekers kunnen zaterdag en zondag tussen 10.00 en 17.00 uur terecht bij Acht is meer dan Duizend in Onstwedde (alleen zaterdag), Alda Lesschen in Stadskanaal, De Eendepoel in Sellingen, De Groene Weelde in Drouwenermond (alleen zaterdag), De Stonefarm in Stadskanaal, De Vier Handen in Vlagtwedde, Felsoval in Onstwedde, de Hondsrugtuin in Eerste Exloërmond, Grietje Rozenveld in Gasselternijveen, Kwekerij ‘t Ol Daip in Ter Apel, Margot Assenberg en Aad Holleman in Valthermond, Pelan Pelan in Mussel, Rein de Goeie in Veelerveen en Roelof en Anneke Germs in Nieuw-Buinen. 

Bezoekers moeten de geldende RIVM-richtlijnen aanhouden: 1,5 meter afstand bewaren, een looproute volgen, alleen of met een huisgenoot komen, toiletbezoek is niet mogelijk en er wordt geen koffie en/of thee geschonken.

Een korte beschrijving van de tuinen, adressen en dagen waarop de tuinen zijn geopend staat op www.opentuinenestafettegroningen.nl.