De avonturen van de bewoners van Huize Avondrust zorgden voor veel hilariteit in de zaal. (foto: Auniek Klijnstra)
De avonturen van de bewoners van Huize Avondrust zorgden voor veel hilariteit in de zaal. (foto: Auniek Klijnstra)

De Noordelingen trekken weer volle zaal

Algemeen

STADSKANAAL - Toneelvereniging De Noordelingen treedt ook dit jaar weer enkele malen op in zaal De Eendracht bij de Poststraatkerk in Stadskanaal.  

Dit seizoen wordt het stuk Kindervoetjes in Huize Avondrust op de planken gebracht. Vrijdagavond werd het toneelstuk voor de tweede keer opgevoerd voor een volle zaal. Het stuk gaat over de bewoners van huize Avondrust, die hun pensioen niet meer voldoende vinden. Ze besluiten dan ook zelf voor een bijverdienste te zorgen. Dat doen ze op een bijzondere manier door een kinderdagopvang te openen in een leegstaand deel van het tehuis. In het begin gaan de zaken voortvarend, tegen de verwachting van de directeur in. Maar al gauw valt het voor de bewoners al bijna niet meer bij te benen: de peuters en kleuters zorgen al snel voor de nodige onrust en problemen. De bewoners moeten dan ook alles op alles zetten om het project te laten slagen. 

Het stuk wordt op vrijdag 31 maart nog één keer gespeeld in De Eendracht. De voorstelling begint om 19.45 uur. Kaarten zijn te bestellen via w.elzen01@ziggo.nl.