Bert Hadders & De Nozems XL staan vrijdag 4 november in Theater Geert Teis. (foto: Marcel Lameijer)
Bert Hadders & De Nozems XL staan vrijdag 4 november in Theater Geert Teis. (foto: Marcel Lameijer)

Bert Hadders en De Nozems XL nemen afscheid in Geert Teis

Algemeen

STADSKANAAL - Bert Hadders en De Nozems XL geven op vrijdag 4 november hun allerlaatste concert in Theater Geert Teis in Stadskanaal.

De band speelde van 2008 tot 2018 samen en voor de laatste optredens en een overzicht op cd, boek en lp is de originele bezetting, aangevuld met gasten, weer bij elkaar gekomen. Het publiek mag een avond verwachten met prachtige liedjes in het Veenkoloniaals, gespeeld door zeven topmuzikanten. Zowel bekende hits van Bert Hadders zoals ‘Poolse Bruid’ en ‘Beloofde Laand’ komen voorbij, net als nieuw werk van het nieuwe album Iemandsland.

Bert Hadders is een graag geziene gast in Theater Geert Teis. Zo was hij vorig theaterseizoen nog samen te zien met Herman Sandman in de voorstelling Gezing en Geplaas. Dit seizoen was hij samen met De Nozems XL één van de openingsacts tijdens de feestelijke aftrap van het theaterseizoen. Toen kregen 550 bezoekers al even een voorproefje van het afscheidsconcert. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het optreden, dat om 20.00 uur begint. Bestellen kan via www.theatergeertteis.nl of bij de theaterkassa.