Miranda Jonker in haar praktijk Voetzorg Stadskanaal, die per 1 maart geopend is. (eigen foto)
Miranda Jonker in haar praktijk Voetzorg Stadskanaal, die per 1 maart geopend is. (eigen foto)

Voetzorg Stadskanaal geeft voeten alle aandacht

Algemeen

STADSKANAAL – Miranda Jonker uit Stadskanaal heeft per 1 maart haar eigen (medische) pedicurepraktijk Voetzorg Stadskanaal geopend. Ze runt de praktijk vanuit huis aan het Noorderdiep, naast haar baan in het onderwijs als docent Engels.

,,Les geven is heel leuk, maar ik wilde daarnaast ook wel iets anders doen. Daarom ben ik een opleiding Medisch Pedicure gaan doen, die ik in december heb afgerond. In februari heb ik daarnaast de aanvullende opleiding Sport en Voetzorg gedaan. We wonen in een oude gymzaal, dus een van de kleedkamers is omgebouwd tot praktijkruimte’’, vertelt Miranda. ,,Les geven en een eigen praktijk runnen hebben één grote gemeenschappelijke factor en dat is dat je met mensen werkt.’’ Miranda blijft drie dagen per week als docent werken.

In haar praktijk biedt Miranda zowel volledige behandelingen als deelbehandelingen aan. ,,Ik geef zowel gewone pedicurebehandelingen als medische behandelingen voor mensen met ‘risicovoeten’. Die hebben bijvoorbeeld diabetes of reuma. Maar voor de afwisseling doe ik bijvoorbeeld ook rubber nails: dat is een soort gellak 2.0 voor de nagels van je vingers. En voor de teennagels is er natuurlijk ook nog de gellak, leuk voor de zomer.’’

Om toekomstige klanten nader kennis te laten maken met haar praktijk, heeft Miranda zowel een leuke openingsactie als winactie bedacht. Ze geeft tot 1 mei korting op rubber nails of een volledige pedicurebehandeling en er ligt een goodiebag klaar. Daarnaast maakt iedereen die een afspraak maakt voor 1 mei kans om een jaar lang gratis naar de pedicure te mogen.

Een afspraak maken is mogelijk via 06-54115109 of info@voetzorgstadskanaal.nl.