Afbeelding

LEGO Challenge bij BiebLab Live

Algemeen

STADSKANAAL - Tijdens BiebLab Live, hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken, kan de jeugd vanaf de bank of keukentafel meedoen aan de leukste activiteiten. 

Op woensdag 15 december is er vanaf 15.00 uur een LEGO Challenge. Na het enorme succes van de eerste edities wordt opnieuw LEGO Masters Junior georganiseerd, waarbij Jeroen en Jolanda deze middag een nieuwe challenge hebben. De jeugd kan vanuit huis meebouwen en kans maken op een bijzondere ‘hoofdprijs’. Deelnemers hebben een bak met LEGO-blokjes en een tablet of telefoon nodig, want tijdens de challenge wordt gevraagd om een foto/video te maken van het bouwwerk en die te mailen naar bieblab@biblionetgroningen.nl. De uitzending is live te volgen via youtube.com/bieblab.

BiebLab
BiebLab is hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Belangstellenden kunnen de video’s volgen op TikTok, meedoen mee met online events op YouTube óf een kijkje achter de schermen nemen op Instagram. Online en in de bibliotheken wordt samen met de jeugd geëxperimenteerd, onderzocht en toffe series gemaakt.