De selectie van voetbalvereniging Westerwolde met de nieuwe jassen. (eigen foto)
De selectie van voetbalvereniging Westerwolde met de nieuwe jassen. (eigen foto)

Nieuwe jassen voor selectie vv Westerwolde

Algemeen

VLAGTWEDDE -  Na een jaar afwezigheid is er vorige week op sportpark De Barlage in Vlagtwedde weer eens afgetrapt door het eerste elftal van voetbalvereniging Westerwolde in een officieel duel. 

De bekerwedstrijd tegen Muntendam was meteen het eerste geschikte moment om de nieuwe presentatiejassen aan te bieden die sponsoren BijThijs en Brouwerij Westerwolde, beiden uit Vlagtwedde, aan de selectie beschikbaar hebben gesteld. Eigenlijk waren deze al bedoeld voor het afgelopen seizoen, maar door alle coronaperikelen en restricties was het er logischerwijs niet van gekomen. De selectie en het bestuur van de vereniging willen beide sponsoren hartelijk danken voor de mooie jassen.

Staand van links naar rechts:L. Teuben (leider), R. Streuding (trainer), M. Boer, F. Riks, S. van Hoorn, E. van der West, R. Riks, J. Solano, A. Heidekamp, R. te Velde, P. Beens en M. Geukes. Gehurkt van links naar rechts: K. van der Laan, L. van Ravenhorst, M. te Velde, R. van der Laan, R. Bergman, M. Wakker, T. Hulsman, M. Smid, B. Ophof en T. van Kalmthout. Op de foto ontbreken E. Vieregge (leider), A. Otto (grensrechter), R. Rijkens (grensrechter), H. Hebers en J. Kruize.