Afbeelding

Paaswandelingen bij Gasterij Natuurlijk Smeerling

Algemeen

SMEERLING - Gasterij Natuurlijk Smeerling in Smeerling organiseert op zondag 4 en maandag 5 april een Paaswandeling voor het hele gezin.

De wandeling is 1,5 kilometer lang en heeft verschillende opdrachten in petto. Waar zijn de paaseieren verstopt? Kun jij ze vinden? Ga mee op speurtocht en ontvang na afloop een attentie. Wellicht ontmoeten de wandelaars onderweg ook nog de paashaas. Er kan op beide dagen tussen 10.00 en 12.00 uur gestart worden. Reserveren is noodzakelijk, de deelnemers krijgen een starttijd teruggekoppeld.

Culinaire wandeling
Daarnaast is het ook mogelijk op beide dagen om op zoek te gaan naar het gouden ei tijdens een culinaire wandeling. Al wandelend kunnen de deelnemers genieten van een paasbrunch, die ze bij de start ontvangen. Langs de route van 3,5 kilometer zijn verschillende opdrachten te vinden die moeten worden uitgevoerd. Mocht het slecht weer zijn, dan ontvangen de deelnemers een paassmikkelbox met een prachtige autoroute door Westerwolde. Ook lekker genieten, maar dan net even anders. Er kan op beide dagen tussen 11.00 en 14.00 uur gestart worden. Reserveren is noodzakelijk, de deelnemers krijgen een starttijd teruggekoppeld.

Culinaire autotocht
Sowieso niet zo’n wandelaar? Ook daar is aan gedacht. Deelnemers krijgen dan naast hun paassmikkelbox een autoroute over 80 kilometer, met onderweg diverse uitstapmogelijkheden om natuurlijk en culinair te genieten. Er kan op beide dagen tussen 11.00 en 14.00 uur gestart worden. Reserveren is noodzakelijk, de deelnemers krijgen een starttijd teruggekoppeld.

Om parkeeropstoppingen te voorkomen, wordt gevraagd om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen.