Duo Funny Valentine treedt zaterdagavond op in Odeon Cultuurhuis in Tweede Exloërmond. (foto: Marjan Louwes)
Duo Funny Valentine treedt zaterdagavond op in Odeon Cultuurhuis in Tweede Exloërmond. (foto: Marjan Louwes)

Duo Funny Valentine treedt op in Odeon Cultuurhuis

Algemeen

2E EXLOËRMOND - De nieuwe serie Klappen voor Kunst 2.1. gaat op zaterdag 31 juli verder met een optreden van Duo Funny Valentine in Odeon Cultuurhuis in Tweede Exloërmond. 

,,Net als vorig jaar hebben we elke zaterdagavond een concert met allerlei lokale artiesten die, na een jaar van corona en weinig tot geen optredens, wel een behoorlijke steun in de rug kunnen gebruiken’’, aldus Arjan Verhart. Odeon Cultuurhuis heeft daarom samen met technicus Paul Wiegman en cameravrouw Josetta Mellies een mooi programma samengesteld. 

Duo Funny Valentine bestaat uit Martine Salomons (zang) en Harry Fuhler (gitaar). Zij hebben de laatste jaren samen een breed repertoire opgebouwd dat ze zaterdagavond voor het voetlicht brengen. De komende weken staan er ook optredens gepland van Gerhardt Heusinkveld (7 augustus, ‘s avonds uitverkocht, extra middagvoorstelling), Mark Harms (14 augustus) en Mathijs Zuidema (21 augustus). Een plaatsje reserveren kan via www.odeoncultuurhuis.nl. Voor mensen die graag willen kijken, maar niet in de gelegenheid zijn om naar Odeon Cultuurhuis te komen, kan een livestream worden aangeboden. ,,Zo kunnen meer mensen van Klappen voor de Kunst genieten.’’ 

Alle concerten starten om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur open. Kaarten kosten €15,-.