Alle spelers streden even fanatiek om de winst tijdens het zaalvoetbaltoernooi. (foto: Bé Eelsing)
Alle spelers streden even fanatiek om de winst tijdens het zaalvoetbaltoernooi. (foto: Bé Eelsing)

Geslaagde nieuwjaarsinstuif bij vv Westerwolde

Sport

VLAGTWEDDE - Voetbalvereniging Westerwolde heeft zaterdag als opening van het nieuwe jaar weer een nieuwjaarsinstuif met zaalvoetbaltoernooi voor de leden georganiseerd na twee jaar onderbreking. 

In sportzaal Westerwolde in Vlagtwedde waren zo’n 45 voetballers van de partij, waaronder veel jeugdleden uit de JO17-teams alsmede twee dames. Naderhand stroomden nog een aantal voetballers in en door deze toch wel grote opkomst konden zes teams worden geformeerd die in een halve competitie gingen strijden om de felbegeerde winst. Na zestien wedstrijden van 12 minuten bleek team 4 de meeste wedstrijdpunten te hebben verzameld. Het team van Henk Hebers, Milan Kater, Jasper Hensbergen, Lars Niemeijer, Anniek de Vos, Wilco Huls en Julian Smid speelde slechts één keer gelijk en behaalde 13 punten. 

Na afloop werd in de bomvolle kantine het Rad van Fortuin gedraaid. Totaal konden voor zes ronden lootjes worden verkocht, die grif van de hand gingen. Middels het rad werden drie of vier prijzen per ronde verdeeld, waarbij opviel dat een aantal vleesprijzen in de vorm van droge worsten of leverworst met het nodige enthousiasme werden ontvangen. Maar ook de nieuwe bezetting van de kantine deed goede zaken en naast menig consumptie gingen ook de bittergarnituren en rondjes frikandellen vlot van de hand. ,,Al met al dus een gezellige en prima verlopen opening van het jaar 2023 voor Westerwolde. En nu maar hopen dat één en ander een goed vervolg krijgt op het veld, zowel prestatief als recreatief’’, aldus de vereniging.