Afbeelding

Workshops en lezingen in Bibliotheek Stadskanaal

Algemeen

STADSKANAAL - De Bibliotheek Stadskanaal organiseert in mei en juni diverse workshops en lezingen over verschillende onderwerpen. 

Op donderdag 16 mei begint een driedelige cursus fotobeheer, waarbij de deelnemers leren hoe ze hun foto’s van de telefoon overzetten naar de laptop. Er worden verschillende mogelijkheden getoond hoe dat kan en hoe ze worden bewaard. De cursus vindt plaats op donderdag 16, 23 en 30 mei van 13.30 tot 15.30 uur. Op dinsdag 21 mei kunnen belangstellenden van 13.30 tot 15.30 uur meedoen aan een QR-code training. Hoe werkt zo’n code? Deelnemers kunnen hun telefoon of tablet meenemen naar de bibliotheek om te oefenen. Aanmelden voor beide workshops is vereist.

Op donderdag 23 mei en 13 juni worden twee inloopspreekuren over de e-reader gehouden. Ga je binnenkort op vakantie en wil je graag e-boeken van de bibliotheek op je e-reader zetten, maar kom je hier niet helemaal uit? Kom dan langs tijdens een van de inloopspreekuren, die beide dagen plaatsvinden van 13.30 tot 15.30 uur. De workshops en lezingen zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Aanmelden kan in de online agenda of in de bibliotheek.