In welk jaar werden de eerste Baptisten gedoopt in Gasselternijveen? Dit kan een vraag van de pubquiz zijn.
In welk jaar werden de eerste Baptisten gedoopt in Gasselternijveen? Dit kan een vraag van de pubquiz zijn. (Eigen foto)

Pubquiz bij Historische Vereniging Gasselte (rectificatie)

Algemeen

GASSELTE – Historische Vereniging Gasselte zal op woensdag 10 april vanaf 19.30 haar jaarlijkse ledenvergadering houden in De Spil in Gasselternijveen.

Na de vergadering start om 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur) een pubquiz met als thema ‘De voormalige gemeente Gasselte’, waarbij de kennis over de eigen woonomgeving wordt getest. Nieuwe tijden en vervlogen tijden, personen en situaties, passeren het beeld.

De toegang tot deze pubquiz is gratis en voor iedereen toegankelijk. De enige voorwaarde is om er een gezellige avond van te maken.

Kleine groepjes worden gevormd die met behulp van de mobiele telefoon (meenemen), één per groep, vragen beantwoorden. De juiste antwoorden worden meteen na beantwoording van de vragen gegeven zodat iedereen tijdens het verloop van de quiz kan zien hoe de score is. Er kan natuurlijk uiteindelijk maar een groepje winnen, maar de grootste prijs is een leuke avond.

In een eerder bericht stonden verkeerde aanvangstijden.