Afbeelding

Tandartspraktijk Smilez is verhuisd naar Oosterstraat

Algemeen

STADSKANAAL - Tandartspraktijk Smilez in Stadskanaal is verhuisd. De verbouwingswerkzaamheden van het nieuwe nieuwe pand zijn afgerond en patiënten worden inmiddels al een tijdje ontvangen in de nieuwe praktijk aan de Oosterstraat 37.

,,Ons oude pand aan het Lilienthalplein was te klein geworden en we kregen de kans om op deze nieuwe locatie weer een nieuwe praktijk te starten. Die kans hebben we met beide handen aangegrepen! En één ding is zeker: het  is erg mooi geworden. We hebben nu een prachtige werkomgeving voor ons team en om onze patiënten in te mogen ontvangen’’, zegt praktijkmanager Hannah in ‘t Veld. Het pand is volledig ingericht volgens de modernste technieken, met genoeg ruimte en faciliteiten voor het team en de patiënten. ,,We beschikken nu over vijf in plaats van twee behandelkamers, waarvan er inmiddels vier in gebruik zijn. We hebben daarom ook meer personeel aangenomen. Op deze manier is Smilez klaar voor de toekomst en kunnen wij onze patiënten op een efficiënte en professionele manier zorg aanbieden.’’ 

Afgelopen zaterdag is de praktijk officieel geopend. ,,Het was een hele gezellige dag, met een grote opkomst van patiënten en andere belangstellenden. Iedereen was heel positief over hoe de praktijk eruit ziet.’’ Voor de kinderen was er een springkussen en de eerste honderd bezoekers kregen een leuke goodie-bag mee naar huis. ,,Voor onze patiënten verandert er verder niks, het is alleen op een andere plek. We zijn ook ‘s avonds geopend, zodat ze meer mogelijkheden om langs te komen voor een controle of behandeling.’’ Nieuwe patiënten zijn nog steeds welkom bij tandartspraktijk Smilez. Via www.smilez.info kunnen mensen een afspraak maken.