Afbeelding

Therapeut Anja Reijns wil het paranormale normaal maken

Algemeen

BELLINGWOLDE – Als iemand fysieke of mentale klachten heeft, gaat men over het algemeen naar de dokter voor een diagnose. Soms kan het echter zo zijn dat de reguliere sector niet de oplossing biedt en worden mensen doorverwezen.

Zo ook naar Anja Reijns van Advies & Begeleidingsburo Anja Reijns in Bellingwolde. ,,Ik ben al 32 jaar actief als paranormaal therapeut en heb in de loop der jaren vele mensen en dieren kunnen helpen om van hun klachten af te komen, of dat nou stress, door depressie of fysiek is.’’ Anja Reijns is paranormaal geboren. ,,Dat is iets wat je hebt, niet iets wat je aan kan leren. Op deze manier kan ik voelen waar bij mens en dier de klachten zitten en ze de energie of geneeskracht geven die ze nodig hebben. Daar is niet één oplossing voor, dat is per persoon weer anders.’’

In haar praktijk werkt Anja Reijns samen met een aantal artsen. ,,Over het algemeen kan de medische wetenschap tegenwoordig veel klachten verzachten, maar dat betekent niet per definitie dat ze ook verdwenen zijn. Dan worden ze doorgestuurd naar mij. Zo kan ik kankerpatiënten bijvoorbeeld meer weerstand geven om de chemobehandelingen goed te doorstaan. Maar mensen komen ook zelf naar mij toe met een hulpvraag.’’ Met haar praktijk is Anja Reijns actief door heel Nederland en ook in het buitenland. Ze merkt dat veel mensen het paranormale met zweverigheid associëren. Anja hoopt echter dat het paranormale als normaal gezien gaat worden.

Wie meer informatie wil over haar werkwijze kan terecht op www.anjareijns.nl of een mail sturen naar info@anjareijns.nl.