Afbeelding

Sollicitatietraining in Bibliotheek Stadskanaal

Algemeen

STADSKANAAL - Inwoners van Stadskanaal en omgeving die hulp kunnen gebruiken in de zoektocht naar een (nieuwe) baan kunnen vanaf woensdag 7 juni in de Bibliotheek Stadskanaal terecht voor Werkpraat-sollicitatietrainingen. 

De Werkpraat-sollicitatietraining komt voort uit een samenwerking van Biblionet, de gemeente Stadskanaal, het UWV en Het Noorden werkt door. Samen willen zij meer inwoners bereiken en hulp bieden aan hen die vragen of twijfels hebben of vastlopen op weg naar (ander) werk en scholing. De training is kosteloos voor bezoekers, persoonlijk en op een goed bereikbare locatie. Tijdens de training wordt onder andere aandacht besteed aan iemands kwaliteiten, het vinden van vacatures, het maken van een CV, het schrijven van een sollicitatiebrief en het voeren van een sollicitatiegesprek.

De training bestaat uit 5 dagdelen en vindt plaats op 7, 14, 21 en 28 juni en 5 juli en start steeds om 9.30 uur. Wie meer wil weten of zich wil aanmelden kan zich opgeven via groningen@hetnoordenwerktdoor.nl of telefonisch bij Gerben Zijlstra: 06-31115220.