Afbeelding

Albumpresentatie Velvet-Rebel in d’Rentmeester

Algemeen

VALTHERMOND - Singer-songwriter Velvet-Rebel presenteert op vrijdag 26 mei zijn nieuwe album ‘Nothing to lose’ in concertboerderij d’Rentmeester in Valthermond. 

Joeran Rosenmöller heeft in 2020 na jarenlang experimenteren met verschillende muziekstijlen (van klassiek tot indie tot rock) de juiste balans gevonden. Vorig jaar kwam het album ‘Un-Fold’ uit en dat smaakte naar meer, want nu is er wederom een nieuw album. Zijn muziek wordt omschreven als dynamisch en energiek, gelardeerd met een sterk en harmonieus stemgeluid, met de boodschap om alles uit het leven te halen. Het volle leven, met hier en daar een donker randje voor de nodige, subtiele contrasten. Een prachtige mix van authentieke singer-songwriter en moderne stijlen, waarbij in zijn eigen studio in Duitsland dagelijks prachtige muzikale landschappen ontstaan. 

Naast Rosenmöller op zang en piano bestaat Velvet-Rebel uit Willem Spoor op gitaar en Joeri Roose op bas. Het optreden begint om 20.00 uur, kaarten zijn te bestellen via www.drentmeester.nl.