De Teddyberendokter en Teddybeer reizen ook mee met de trein. (foto: Lars Blaauw)
De Teddyberendokter en Teddybeer reizen ook mee met de trein. (foto: Lars Blaauw)

Teddyberenexpress rijdt weer bij de STAR

Algemeen

STADSKANAAL - Het is bijna Pinksteren en traditiegetrouw rijdt dan de Teddyberenexpress op Tweede Pinksterdag bij Museumspoorlijn STAR in Stadskanaal.

Maandag 29 mei staat weer helemaal in het teken van de jonge bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze deze dag gratis met de trein van de STAR mee. Er loopt ook een levensgrote Teddybeer rond die met de trein meegaat. Met alle kleine teddyberen van de kinderen is het uiteraard in de trein ook erg gezellig. En is er een zieke teddybeer? Geen probleem, want de Teddyberendokter kijkt hem of haar na en maakt de beer weer beter. 

De Teddyberenexpress rijdt tussen Stadskanaal en Veendam. Om 10.45 en 14.00 uur vertrekt de trein uit Stadskanaal naar Veendam, vanaf Veendam is een retourtje mogelijk om 12.00 uur. Kinderen tot en met 11 jaar reizen gratis als ze een teddybeer bij zich hebben. Er kunnen maximaal drie kinderen per begeleidende volwassene mee. Kaartjes zijn online te koop via de website van de STAR of op Teddyberendag ter plekke aan het loket in Stadskanaal of Veendam.